Makový tažený štrúdl přímo z pece

60% podíl makové náplně

Mák je tradiční součástí jídelníčku v českých zemích. Mák v našem jídelníčku slouží jako významný zdroj vápníku. K výrobě makové náplně využíváme mák pěstovaný na území české republiky. Makovou náplň připravujeme denně čerstvou a pouze z námi prověřených surovin. Makový tažený štrúdl si pro svou zajímavou chuť získal oblibu jak u dětí, tak i u dospělých.

Štrúdly pečeme a prodáváme po celých šiškách (cca 30 cm). Jedna šiška taženého štrúdlu váží minimálně 480g.

Cena makového taženého štrúdlu – 50 Kč / 480g

 

Složení taženého makového štrúdlu:

Tažené těsto: hladká mouka, voda, olej, ocet a sůl

Maková náplň: mák, cukr, voda, švestková povidla, pudinkový prášek, sůl

Alergeny: 1

 

mak